Студио 46 специализира в областта на авто-мото редезайн . Опитният ни екип се занимава с тониране на авто стъкла,цялостно и частично облепяне на автомобили, мотоциклети, лодки и други. Цялостно и частично полиране. Облепяне със защитни фолиа. Вибро,шумо и топло изолация.

Полиране на фарове

Предлагаме ви услугата полиране на фарове с най-качествената автокозметика предлагана от 3M. За трайния ефект получен след полирането фолираме фара с прозрачно UV защитно фолио Venture Shield на 3M.

Тониране на стъкла

Услугата тониране на авто стъкла по-известна като "затъмняване" е едно от водещите за комфорта на пътниците в автомобила. Студио 46 е директен вносител на най-качествените фолиа предлагани на пазара в САЩ. Suntek е доказана марка американски фолиа със 99.9% UV/IR зашита и 10г. гаранция. Работим също с фолиата на LLumar и 3M.

Цялостно фолиране

В услугата цялостно фолиране Студио 46 предлага на клиентите си избор от над 150 вида различни по цвят фолиа. Отново в този случай се доверяваме на качество доставяно директно от 3M.Фолираме цялостно или частично от най-дребните интериорни детайли, до цели детайли. За разлика от боята, фолиото се полага много по-бързо, няма нужда от печене в камери и лакиране. Едно от най-големите предимсва, е че предпазава оригиналаната боя от влиянието на околната среда.

Мото апликиране

Мотоциклетите винаги са били возилата, който носят най-голяма наслада на окото. Ето защо ние от Студио 46 знаем, колко е важно за вас те да изглеждат атрактивно. С помощтта на над 150 различни вида фолиа ние можем да апликираме вашият мотоциклет във видът в който си го представяте. Без значение дали искате да фолирате цял детайл, да смените изцяло цветовата му конфигурация или просто да го защитите от камъчетата със защитно фолио не се колебайте да се свържете с нас.

Интериорен дизайн

Искате да промените изцяло интериора на автомобила си, да смените овехтялата визия на остарелия махагон или просто да освежите цветовете в купето? Вие сте на правилното място. Студио 46 предлага на клиентите си цялостен или частичен ре-дизайн.Съобразяваме се изцяло с желанията на клиента. Работим с най-качественото предлагано на пазара от 3M.

Вибро изолация

Вибро изолацията е широко разпространена в ствета на тунинга, но и не само. Вибро изолацията редуцира до 90% от шумовете, които постъпват в купето. Шумоизолирайки купето си осигуравате комфорта и уюта, който заслужавате вие и вашето семейство.

Брандиране

Брандирането е един от най-ефективните методи за реклама на вашия бизнес. Студио 46 предлага на клиентите си услугата брандиране. Предлагаме цялостно или частично брандиране на всякакъв вид леки и лекотоварни автомобили.

Озониране

Цигарен дим, мухъл, плесен, застояло. Това са най-често срещаните миризми в купето на автомобила. Ние в Студио 46 знаем, колко неприятни могат да бъдат те и затова предлагаме гарантирано премахване на миризми чрез използването на мощен промишлен озонатор. Озонирането е единственият доказан и напълно ефективен начин за справяне в борбата с лошите миризми, като забележете - миризмите не се замаскират, а се разграждат на молекулно ниво и следователно изчезват напълно.