Колко време още отнеме да ми затъмните стъклата?

В зависимост от големината и вида на автомобила времето за монтаж варира между 2 и 3 часа. Тонирането на всички стъкла може да достигне 5 часа.

Кои стъкла мога да затъмня и на колко процента?

Според така действащия закон към момента, можете да тонирате задните странични и задното стъкло, само ако имате монтирани странични огледала и от двете страни на автомобила си. Челното и предни странични стъкла трябва да са с пропускливост не по-малка от 70%.

Задължително ли е да затъмня стъклата си с най-тъмното фолио, за да спра нагряването в купето?

Цвета на фолиото няма абсолютно никакво отношение с UV зашитата му. UV лъчите са основното, което загрява интериора на автомобила ви. С напълно безцветно фолио можете да постигнете същия ефект, както и с такова със светлопоропускливост 5%.

С какви фолиа работите?

Работим предимно с три марки. Suntek, 3M и LLumar. Автостъклата тонираме най-често със Suntek и LLumar. Suntek са най-ползваните фолиа в Америка. Точно поради тази причина най-често се доверяваме на тях. Студио 46 е директен вносител на фолиата Suntek и поради тази причина можем да ви предложим най-високото качество на конкурентна цена. С пълната гама фолиа на LLumar разполагаме, за тези от вас който предпочитат тази марка. Разбира се работим и с други марки, като Lexen. За фолирането на други детайли разчитаме само и единствено на 3M. Опита ни показва, че в момента това е най-доброто на пазара. За прозрачното, защитно фолио разчитаме на Venture Shield едно наистина прекрасно творение от гамата 3M.

Имам фолио можете ли да ми го монтирате?

В Студио 46 не работим с материали на клиента. Държим на качеството, а за гаранцията, която даваме можем да гарантираме пазарувайки продукти само от официалните представители на марките с който работим.

Какво е Venture Shield?

Venture Shield е прозрачно, полиуретаново фолио разработено да предпазва боята на автомобила от механични и атмосферни влияния. Камъчета,агресивни химикали, киселинни дъждове, както и от всякакъв вид драскотини. Дебелината на слоя е 163 микрона. Това е най-ефективния и сигурен начин да защитите външния вид на автомобил, мотоциклет, АТВ, лодка.

Стъклата ми са облепени с фолио това проблем ли е?

Би могло да бъде проблем в случай, че решите да премахнете сами фолиото от стъклата си. Защо? Защото има много голяма вероятност опитвайки да разлепите фолиото от задното стъкло да повредите реотаните на подгрева. В нашето студио разполагаме с най-съвременната техника и освен на нея разчитаме и на богатия си опит, затова ви съветваме да оставите премахването на старото фолио на нас. Много моля обърнете внимание - Студио 46 демонтира само фолиа залепени върху стъклата и интериорните части на автомобила. Не демонтираме фолиа залепени върху екстериорните части на автомобила - брони, капаци, калници и т.н.

Има ли още нещо, което трябва да знаем?

Да.Честа практика е хората да се доверяват на клипчета в Youtube и социалните мрежи, показващи всевъзможни методи и начини на затъмняване на стъкла, фолиране на автомобили и още и още. Всичко, което виждате там е направено с рекламна цел.Тези клипчета са направени само и единстевно, за да привлекат клиенти а съдържанието им е далеч от реалността.Нашата практика показва, че крайният резултат е единственото, което вълнува клиента, а нашата задача е да постигнем безупречен, краен резултат. Ето защо при предварителния оглед на вашият автомобил/мотоциклет ще разискаме и изясним всички ваши притеснения и въпроси. Имайте предвид, че запазваме правото си да откажем клиент поради една или друга причина. За нас най-важно е качеството и това вие да останете доволни от крайния резултат, а това се постига без компромиси.