Екипът на Студио 46

Екипът на Студио 46 е изграден от талантливи специалисти в областа на брандирането и облепянето с всякакъв вид фолиа. Сформиран през 2015г. екипът има зад гърба си над 800 успешни проекта, предимно в областта на автомобилното облепяне. От 2017г към екипът се включва специалист в областта на автомобилното фолиране. С богатият си опит в сферата той успешно предава знанията си на останалата част от отбора. Днес Студио 46 е успешно реализиран проект, който прилага уменията си в широк спектър.

Никола Димитров

Никола Димитров е специалист в областта на автомобилното фолиране. Специализира в Москва в периода 2012-2014г. Работи в Москва до края на 2015г. С над 2500 автомобила зад гърба си Ники е най-опитният в Студио 46. Спокойно може да се каже, че е един от малкото виртуози в България в тонирането на автомобилни стъкла. Има зад гърба си четири първи и едно второ място от състезания в чужбина.

Емануил Лазаров

Емо е човекът, който се занимава с външното фолиране в Студио 46. С богат опит в сферата на брандирането и цялостното автомобилно фолиране. Зад гърба си има над 300 успешни проекти, някой от които включват цялостно облепяне на телевизионни и филмови студиа, фасади на сгради, както и не малко автомобили и мотоциклети.

Мария Симеонова

Мария Симеонова е най-новото попълнение в екипа на Стуидо 46. От 2016г се занимава активно с ре-бранд на автомобили. През 2017 стартира собствен проект посветен изцяло на атрактивния дизайн, който в последствие става част от Студио 46. Тесен специалист в областта на външното облепяне. Носителка е на две първи места от състезания в Италия.